KESTÄVÄT JA KÄYTÄNNÖLLISET PATRONIN SEKÄ HELLY HANSEN TYÖVAATTEET JA KENGÄT

Työnteon sujuvuus ja mielekkyys perustuu laadukkaisiin ja tarkoituksenmukaisiin työkaluihin, joiden käyttö on mukavaa ja turvallista. Ammattilaisen turvallisuuden ja työmukavuuden kannalta yhtä olennaista on myös se, millaiset työvaatteet töihin pistää.

Kun työvaatteet tuntuvat mukavilta päällä, niistä löytyy käytännölliset taskut ja ne suojaavat asianmukaisesti, pystyy ammattilainen toden teolla keskittymään tekemään työnsä. Siksi olemme koonneet valikoimaamme työvaatteita valmistajilta, jotka tietävät, mitä ominaisuuksia ammattilainen työvaatteissaan arvostaa.

Työvaatepuoleltamme löydät kattavan valikoiman käytännöllisiä Patron ja Helly Hansen työvaatteita, jotka vastaavat vaativienkin ammattilaisten standardeihin, mutta jotka palvelevat oivallisesti myös kuluttajakäytössä. Valikoimaamme kuuluvat myös työnteossa tarvittavat suojaimet.

SIEVI-TYÖJALKINEET: KOTIMAISTA LAATUTYÖTÄ

Välitämme Kuusamossa myös Sievi-, ja Jalas-työkenkiä eri työtehtäviin ja olosuhteisiin. Suomalaista laatutyötä edustavilla työkengillä työskentely on paitsi turvallista, myös mukavaa ja tehokasta – kyse ei ole siis vain ulkonäkö- tai sääntömääräisestä työturvallisuusasiasta, vaan kunnon työkengät auttavat ammattilaista viihtymään työssään.

MEILTÄ MYÖS PAINATUKSET TYÖVAATTEISIIN

Tarjoamme myös painatukset työvaatteisiin halusi mukaan. Hankkiessasi työvaatteet meiltä voit kätevästi samalla kertaa painattaa yrityksesi logon vaatteisiin, mikä auttaa yritystäsi erottumaan. Vaatepainatukset teemme paikan päällä omalla painokoneellamme.